Siirry suoraan sisältöön

Aloita jooga! Joogan pitkä aloituskurssi – vasta-alkajasta harrastajaksi. Uudet ryhmät alkavat 21.8.2024 (TÄYNNÄ)

RYHMÄT OVAT TÄYNNÄ, MUTTA VOIT ILMOITTAUTUA VARALLE JOS TULEE YLLÄTTÄVIÄ PERUUTUKSIA. 
LAITA VARAUSTOIVE JA RYHMÄN AJANKOHTA OSOITTEESEEN asiakaspalvelu@joogastudio.fi

MEILLÄ KÄY MAKSUVÄLINEENÄ MYÖS SMARTUM, EPASSI JA EDENRED. 

Voit myös maksaa osamaksulla. Lisätietoja löydät sivun lopussa. 

Miltä kuulostaa jatkuvasti parempi olo kehossa ja mielessä, tunne elinvoimasta sekä stressittömämpi elämä?

Oletko kaivannut stressittömämpää elämää, parempaa oloa, läsnäoloa ja henkistä hyvinvointia (ehkä jo liian pitkään)? Tuntuuko, että kehosi tarvitsee enemmän liikkuvuutta, notkeutta, voimaa tai tasapainoa?

Jooga auttaa. Aloita joogan harjoittelu kohti sen hyvää tekeviä vaikutuksia kehossa, mielessä ja kokonaisvaltaisessa hyvinvoinnissa.

Jooga on toiminut yli 300 miljoonalla ihmisellä ympäri maailmaa. Miksi se ei toimisi myös sinulla?

Jooga toimii todistetusti – myös vasta-alkajilla. Minulla on henkilökohtaisesti paljon kokemusta joogan hämmästyttävistä vaikutuksista niin itsellä kuin muillakin joogan harjoittelijoilla. Olen nähnyt sen toimivan tuhansien oppilaiden kohdalla. 

Elokuussa 2024 Joogastudio Oulu järjestää “Joogan pitkän aloituskurssin – vasta-alkajasta harrastajaksi” uudet ryhmät. Ilmoittautuminen syksyn kurssille on auki!  Syksyllä järjestetään kaksi uutta ryhmää. Aiemmat kurssit ovat täyttyneet nopeasti. Varaa paikkasi nyt!

“Elämäni ehkä paras päätös on aloittaa jooga.”

”Olen ollut todella tyytyväinen joogakurssiin, mukaan lähtemistä ei ole tarvinnut katua.”

“Olin kankea kuin rautakanki. Sitten ihan sattumalta löysin tämän kurssin. Hetkeäkään miettimättä ilmoittauduin ja tätä päätöstä en ole katunut kertaakaan. Kurssi vastasi odotuksiani ja jopa ylitti ne. En olisi koskaan uskonut, että huomaan niin suurta edistystä näinkin lyhyessä ajassa.”

Oletko ajatellut tai haaveillut joogan aloittamisesta, mutta et ole vielä löytänyt sopivaa helppoa tapaa? 

Tämä kurssi on tehty juuri sinulle ja muille jotka haluavat aloittaa joogan opettelun ilman mitään kokemusta. Et ole ainoa joka on etsinyt aloittamista ihan vasta-alkajana. 

Joogan pitkällä aloituskurssilla aloitat joogan harrastamisen rauhassa ilman kynnystä. Harjoittelu alkaa nollatasolta ja siksi sinulta ei odoteta aiempaa kokemusta lainkaan. Tule kurssille sellaisena kuin olet, vaikka täysin rautakankena.

Jo yli 500 tavallista ihmistä on käynyt tämän joogan perusteellisen ja innostavan aloituskurssin. 

Joogan pitkän aloituskurssin tavoitteena on opettaa joogaharjoitukset vasta-alkajalle perinpohjaisesti ja helposti. Kurssi tarjoaa sinulle mahdollisuuden kehittää kehon liikkuvuutta, venyvyyttä, tasapainoa ja voimaa. Samalla jooga tuo mielenrauhaa ja vähentää stressitasoja. Kurssin jälkeen olet oppinut perusteet hyvin. Olet myös saanut riittävän laajan kokemuksen jatkaaksesi joogan harrastamista itse, missä ja milloin vain. 

Aloita kurssi ja anna sen viedä sinut matkalle joogan polulle, joka voi olla jopa koko elämää muuttava (kuten monilla muillakin ennen sinua).

Onko tämä kurssi tehty sinulle?

Kurssi on tehty tavallisille ihmisille, joille on tärkeää aloittaa joogan harrastamisen ihan nollapisteestä. Syitä tähän voi olla erilaisia. Osa kurssille tulijoista ei halua mennä joogatunneille, jossa on jo pitempään harrastaneita. Osa ei halua tehdä joogaharjoituksia verkosta, jotka ovat vaikeita ja akrobaattisia (joita on pilvin pimein). Iso osa kurssilaisista tulee mukaan, koska he haluavat vähentää stressitasojansa. Suuri osa osallistujista kaipaa notkeutta ja liikkuvuutta kehoonsa. He ovat omien sanojensa mukaan lähempänä rautakankea kuin kuminauhaa. Kaikki nämä syyt ovat tärkeitä ja ne toimivat lähtökohtana tälle kurssille. Tätä kurssia on opetettu jo 7 vuotta.

Sisältö ja harjoitukset ovat tehty niin, että kuka tahansa voi aloittaa harjoittelun nollatasolta. Myös ihmiset, jotka ovat joskus kokeilleet joogaa tai haluavat palata joogaan vuosien tauon jälkeen ovat osallistuneet kurssille oppiakseen kaiken perusteellisemmin, kun on jääny tunne että jotain on jäänyt oppimatta.

Kuulostaako tämä yhtään tutulta?

Ilmoittaudu mukaan syksyn 2024 Joogan pitkälle aloituskurssille – vasta-alkajasta harrastajaksi!

Kurssin jälkeen olet oppinut perusteet hyvin sekä saanut riittävän kokemuksen jatkaaksesi joogan harrastamista missä vain.

Kurssin tiedot:
Kurssi alkaa 21.8. Rauhalan yläkerrassa (Mannenkatu 4). Kurssikertoja on yhteensä 14 kappaletta. 
Kurssimaksu on 235€ (16€ per kerta 75 min). Kurssin osallistumisen ennakkomaksu on 75€, joka maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Voit maksaa kurssimaksun ja ilmoittautumismaksun myös Smartumilla, Epassilla ja Edenredillä.

Ilmoittaudu tästä nyt mukaan RYHMÄ 1 keskiviikkoisin klo 17.00-18.15 (TÄYNNÄ)
Ilmoittaudu tästä nyt mukaan RYHMÄ 2 keskiviikkoisin klo 18.30-19.45 (TÄYNNÄ)

Tärkeimmät hyvinvointiin liittyvät hyödyt:

Stressittömämpi elämä ja parempi keskittyminen

Kokeile joogaa ja löydä keino rentoutua ja lievittää stressiä päivittäisestä elämästäsi. Joogan avulla opit hallitsemaan stressiä paremmin ja löydät tasapainoa kiireisen arjen keskelle.

Kehon ja mielen hyvinvointi paranee

Aloita joogan harjoittelu ja huomaa kehosi ja mielen positiiviset muutokset. Saavuta parempi liikkuvuus, voima ja tasapaino sekä mielenrauhaa ja parempi keskittyminen.

Paremmat unet ja enemmän energiaa

Anna joogan auttaa sinua nukkumaan paremmin ja heräämään virkeämpänä. Säännöllinen joogaharjoittelu voi parantaa unen laatua ja antaa sinulle enemmän energiaa ja hyvinvointia päivääsi varten.

Tämän kurssin hyödyt:

  • Kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin paraneminen
  • Kehität kehosi liikkuvuutta
  • Kehität kehosi venyvyyttä
  • Kehität tasapainoa kehoon ja mieleen
  • Kehität syvää lihasten tukivoimaa ja käytät kokonaan uusia lihaksia.
  • Saat ihanaa mielenrauhaa
  • Vähennät stressiä
  • Opit kierrosten laskuun ja stressinpurkuun eri menetelmiä
  • Saat rauhallisen suoritusvapaan hetken hektisen elämän keskelle
  • Opettelet harjoituksilla myös läsnäoloa ja itsetietoisuutta

Joogalla on lukuisa määrä löydettyjä ja tutkittuja terveyshyötyjä:

Tässä niistä pieni otanta.

  • Vähentää stressiä ja ahdistusta.
  • Parantaa unen laatua ja auttaa unettomuuteen.
  • Lievittää lihasjännitystä ja -kipuja.
  • Parantaa kehon liikkuvuutta ja notkeutta.
  • Edistää tasapainoa ja koordinaatiota.
  • Vahvistaa lihaksia ja parantaa kestävyyttä.
  • Alentaa verenpainetta.
  • Parantaa verenkiertoa ja sydämen terveyttä.
  • Vähentää kroonista kipua, kuten selkäkipuja.
  • Edistää ruoansulatusta ja suoliston terveyttä.
  • Auttaa hallitsemaan painoa.
  • Parantaa kehon asentoa ja ryhtiä.

LISÄKSI KYMMENIÄ MUITA TIETEELLISESTI LÖYDETTYJÄ TERVEYSHYÖTYJÄ!

Tämän kurssin sisältö:

  • Opit kaiken, mitä uuden harrastajan kannattaa opetella joogaharrastuksen aloittamisessa.
  • Kurssilla käydään läpi aloittelijan asana (eli asento ja liike) -harjoittelun perusteet perinpohjaisesti ja laajasti.
  • Harjoituksen eteneminen kurssilla on tarkkaan suunniteltua. Kurssin aloitus on helpoista ja joogaharjoitukseen valmistavista harjoituksista. Siitä siirrytään asteittain eteenpäin nostaen haastetasoa pikkuhiljaa vasta-alkajalle sopivasti. 

  • Opit suuren joukon (kymmeniä) joogaliikkeitä perinpohjaisesti. Opit muun muuassa aurinkotervehdyksen perusteellisesti.

  • Opit vaihtoehtoisesti tehtäviä versioita eri liikkeistä, kuten esimerkiksi variaatioita jotka sopivat paremmin tiukoista olkapäistä kärsiville tai superjäykille takareisille tarkoitettuja liikkeitä.

  • Kurssilla huomioidaan yleisimpiä haasteita kuten tiukat takareidet/selkä/olkapäät/lonkat, rajoittunut liikkuvuus, heikko tasapaino ja voima ja niin edelleen.

  • Tunnit ovat luotu perinteiden mukaan kokonaisvaltaisiksi: asento ja liike-harjoittelu + läsnäoloharjoitukset +  hengitysharjoitukset + rentoutumisharjoitukset + teoria.

  • Harjoitukset ovat yhdistelmä aktiivisia ja rentouttavia harjoituksia. Jooga tuo lämmön pintaan ja myös rentouttaa harjoittelijan.

JA LISÄKSI ..

  • Opit useita erilaisia hyödyllisiä ja tärkeitä hengitystekniikkoja, jotka kaikki tähtäävät hengityksen paranemiseen ja hermoston tasapainottamiseen. Erityispaino on rauhoittumisessa hengitystekniikoita käyttäen.

  • Opit tekemään joogarentoutuksia sekä erilaisia ohjattuja keskittymis- ja meditaatioharjoituksia.

  • Opit keskittymis- ja meditaatioharjoituksen eron.

JA SINULLE PALJASTUU ..

  • Opit paljon tietoa joogan maailmasta, taustasta ja kulttuurista. Opit myös teoriaa ja  joogan filosofiaa. Opit paljon mielenkiintoista asiaa joogaharjoituksen taustalta. 

  • Saat kirjalliset listaukset jokaisella tunnilla tehdyistä liikkeistä sekä kirjalliset ohjeet hengitysharjoituksiin ja keskittymisharjoituksiin

Kurssi pitää sisällään 75 minuutin kokonaisvaltaisen joogatunnin kerran viikossa 14 kurssikerran ajan. Kurssi kestää elokuun lopusta joulukuun puoleen väliin.

Kurssilla käydään läpi asana (eli asento)-harjoittelun perusteet perinpohjaisesti, helpoista harjoituksista alkaen. Opettelemme aurinkotervehdyksen ja suuren joukon tavallisia asanoita, joita muokkaamme jokaisen henkilökohtaisen  jäykkyystason ja haasteiden mukaan – opit tekemään joogaa omalla tavallasi ja rautakangetkin taipuvat pikkuhiljaa. Sinä  voit aloittaa joogaharjoituksesi juuri siltä tasolta, mihin olet valmis. Älä kuitenkaan luule, että joogan harjoittelu olisi vain ihan  kevyttä puuhaa, vaikka kyseessä on aloituskurssi. Osana jokaista tuntia työskentelemme kehittäen ja voimistaen kehon tukilihaksistoa ja tunnetusti tämä tuo hikeäkin pintaan. Teet kuitenkin oman jaksamisesi ja henkilökohtaisten mahdollisuuksiesi mukaan. Jooga on lajina hyvin kokonaisvaltaista ja tasapainottavaa.  Löydät oman tapasi tehdä ja saada joogan hyötyjä.

Rentoutuminen sekä mielen rauhoittaminen ja tasapainottaminen ovat meille tärkeitä tavoitteita. Tekemämme joogaharjoitukset tähtäävät kehon lisäksi mielen rauhoittumiseen ja hyvinvointiin.

Terveydelliset haasteet?

Kurssilla otetaan huomioon myös mahdolliset terveydelliset haasteesi ja annetaan niiden mukaisesti  vaihtoehtoja harjoitukseen. Vain hyvin harva terveydellinen tila estää sinua  joogan harrastamisen kokonaan. Kysy tästä ihmeessä lisää suoraan minulta, soita tai laita sähköpostia minulle. Katso yhteystietoni alta.

Osallistujien kokemukset puhuvat puolestaan

"Kävin syksyllä joogan pitkän alkeiskurssin. Lonkassani useamman vuoden tuntunut kipuilu jäi heti alkuvaiheessa pois. Tämä motivoi suunnattomasti minua kurssilla. Olen pitänyt erityisesti Matin huolellisesta opetustyylistä: liikkeet opetellaan tekemään oikein omaa kroppaa kunnioittaen. Suosittelen!" Sari A., Oulu

"Kaksi huikeaa koko lukukauden kestävää kurssia takana Matin luotsaamana, eikä voi muuta kuin erittäin hyvällä omallatunnolla suositella. Eli jos on yhtään mielenkiintoa joogaa kohtaan, kannattaa suunnata pitkälle alkeiskurssille. Tästä on hyvä jatkaa joogin uraa." Aija T., Oulu

"Joogasta on ollut minulle valtavan iso apu stressin lievittämiseen ja rauhoittumiseen. Kurssilta opitut hengitysharjoitukset ovat jääneet arjen työkaluiksi. Tunnit ovat kiireettömiä ja rentouttavia, mutta samalla myös energisoivia. Matti on opettajana tarkka ja rauhallinen, opetus on todella laadukasta." Heli T., Oulu

Jännittääkö tai mietityttääkö kurssille osallistuminen vielä?

Ymmärrän, että joogan aloittaminen voi herättää monenlaisia ajatuksia ja kysymyksiä mielessäsi. Eivät kaikki halua aloittaa joogaa tai edes kokeilla. He eivät myöskään välttämättä koskaan yritä vaikuttaa hyvinvointiinsa mitään kautta, koska se vaatii hiukan tekemistä. Haluan varmistaa, että teet tietoisen päätöksen ja ymmärrät sekä mahdollisuudet ja sen mitä oma hyvinvoinnin paraneminen vaatii ennen kuin lähdet mukaan. Lue seuraava lause tarkkaan,  jossa olen sinulle täysin rehellinen.

Jooga toimii, mutta jooga toimii vain ja ainoastaan kun sitä tehdään.

Tämän joogan toimivuus vaatii. Siitä ei pääse ylitse eikä ympäri. Eikö tämä ole järkeen käypää?

Hyvä puoli tässä on se, että jooga tosiaan toimii, kun sitä tehdään. Otat heti askeleen kohti parempaa oloa ja hyvinvointia, kun aloitat kurssin. Jokainen harjoituskerta vie hyvinvointiasi hiukan eteenpäin ja auttaa sinua –  ihan jokainen harjoituskerta kehittää. Kun aloitat joogan, huomaat harjoituksen vaikuttavan kerta kerralta pikkuhiljaa. Pikkuhiljaa vointisi paranee. Parhaimmassa tapauksessa tunnet olosi yllättävän nopeasti elinvoimaisemmaksi, mahdollisia erilaisia kiputiloja katoaa, piristyt, stressitasosi laskevat, nukut paremmin, tunnet olosi vahvemmaksi ja notkeammaksi ja niin edelleen. 

Olen täysin varma joogan toimivuudesta ja minun ei tarvitse lukea enää enempää todisteluja sen toimivuudesta, koska olen kokenut sen itse ja nähnyt sen toimivan jokaisella, joka aloittanut harjoittelun ja sitoutunut siihen edes hiukan. Olen saanut valtavan määrän palautetta kurssille osallistujilta, siitä kuinka joogan aloittaminen on todella kannattanut ja se (joogan aloittaminen ja kurssille tulo) on ollut jopa elämän tärkeimpiä päätöksiä. Se on parasta palautetta, jota joogaopettaja voi saada. Voit lukea palautteita ja kokemuksia tältä sivulta. Ne on tavallisten ihmisten kirjoittamia.

Mitä jos olisi mahdollisuus, että sinäkin sanoisit myöhemmin joogan aloittamisen olleen paras päätös pitkään aikaan? Tällöin voisit olla myös tyytyväinen siitä, että otit itse vastuun asiasta ja teit jotain konkreettista itse. 

Ymmärräthän varmasti mitä voit saavuttaa?

Tyytyväisten osallistujien palautteita tältä kurssilta:

"Olen etsinyt joogakurssia, jossa oppii tekniikkaa,anatomiaa, perusteet huolellisesti, jossa opetus on laadukasta jotta liikkeet tulee tehtyä turvallisesti ja joka vastaa valtavaan tiedonnälkääni joogaa kohtaan. Matilla on opettajana omien opiskelujensa ja kokemustensa myötä luontainen lahja opettaa ja ohjata, hän on aidosti läsnä. Itselläni työuupumus taustalla, jooga on auttanut saamaan itseni takaisin tasapainoon ja liikunta on taas osa elämää ja nukun paremmin. Nivelkivut ovat vähentyneet huomattavasti. Suosittelisin Matin tunteja aivan kaikille, sen verran laadukasta on opetus. Ihana olla joogamatkalla hyvässä opetuksessa:) " Pinja S., Oulu

"Kurssille osallistuminen oli paras päätös pitkään aikaan! Stressaavan työpäivän jälkeen saa pään nollattua tunnilla täysin ja muutenkin mieli on ollut levollisempi. Tunnit ovat armollisia aloittelijalle, mutta myös haastetta riittää, joten kuntokin kasvaa. Suosittelen lämpimästi!" Karoliina H., Oulu

"Matti pitää huolen että kaikilla on oikeat asennot eikä vähän sinne päin. Kertoo myös miksi tämä on tärkeää. Selkäsairaana liikkuvuuteni on parantunut ja hengitysharjoitukset ovat olleet avuksi kun stressi on painanut päälle. Suosittelen Matin tunteja ihan kaikille iästä ja koosta riippumatta." Siru R., Oulu

Opettajasi

Olen Matti Pääaho. Olen opettanut tuhansia joogaoppilaita urani aikana pääsääntöisesti Oulussa ja olen ollut vierailevana opettajana lukuisilla  joogakouluilla ja isoilla joogafestivaaleilla Suomessa ja ulkomailla. Olen ohjannut valtavan määrän uusia harrastajia joogan pariin ja se on suuri intohimoni. Olen liikkunut itse koko elämäni ja liikuttanut hymy huulessa muita ihmisiä jo yli 20 vuoden ajan. Siirtymä tanssin opettamisesta joogan opettamiseen tapahtui vuoden kestäneellä maailmanmatkalla kymmenen vuotta sitten, jolloin sukelsin entistä syvemmälle joogan, meditaation ja henkisten harjoitteiden maailmaan muun muassa Intiassa ja Balilla. Opiskelin Intiassa kuukausia pitkässä joogaopettaja- ja joogaterapiakoulutuksessa. Olen sen jälkeen ollut oppilaana monen suomalaisen pioneerin ja ulkomaisten mestariopettajien koulutuksissa.

Minun ohjauksessa ei ole tylsää tai liian vakavaa. Pitkä opetustausta, maanläheinen ote ja iloinen  asenne tekevät tunneista erityisiä, nautittavia, inspiroivia  ja kenen tahansa helposti aloitettavia.

Kysyttävää?

Jos sinulla on kysyttävää kurssin sisällöstä, terveydentilasi vaikutuksesta joogan harrastamiseen tai mitään muuta aiheeseen liittyvää, ota ihmeessä yhteyttä sähköpostilla, whatsappilla tai soita. Yhteystiedot löydät alta.

Aloita joogapolkusi nyt!

Mitä:

Joogan pitkä aloituskurssi – vasta-alkajasta harrastajaksi

Milloin:
RYHMÄ 1 Keskiviikkoisin 21.8.-11.12.2024 (syyskausi 2024) klo 17.00-18.15 (TÄYNNÄ)
RYHMÄ 2 Keskiviikkoisin 21.8.-11.12.2024 (syyskausi 2024) klo 18.30-19.45 (TÄYNNÄ)

Kurssikertoja on yhteensä 14 kappaletta. Pidämme kolmen viikon paussin kurssitunneista 23.10.-6.11.

Ilmoittaudu tästä nyt mukaan RYHMÄ 1 keskiviikkoisin klo 17.00-18.15 (TÄYNNÄ)
Ilmoittaudu tästä nyt mukaan RYHMÄ 2 keskiviikkoisin klo 18.30-19.45 (TÄYNNÄ)

Missä:

Rauhalan yläkerrassa Kummituskabinetissa (Mannenkatu 4). Ilmaisia parkkipaikkoja on sisäpihalla muutamia, Åströmin puiston vieressä Isokadulla ja ennen kello 18 maksullisia paikkoja keskustassa ja tietysti Autoheikin Pysäköintitalossa.

Kurssille:
Tarvitset oman joogamaton kurssille. Muu tarpeisto löytyy salista. Kurssin lähestyessä saat tarkemmat kurssiohjeet sähköpostiisi.

Hinta ja ennakkomaksu, liikuntaedut ja osamaksulla maksaminen:
Kurssimaksu on 235€ (16€ per kerta 75 min).
Kurssimaksu koostuu 14 kurssikerrasta ja hinta sisältää harjoitusmateriaalit 11€. 

Kurssin osallistumisen ennakkomaksu on 75€, joka maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Loput kurssimaksusta laskutetaan toisen kurssikerran jälkeen. 

Voit maksaa kurssimaksun ja ilmoittautumismaksun myös Smartumilla, Epassilla ja Edenredillä.

Voit maksaa kurssin myös osamaksulla. Tällöin lisäämme jokaiseen ylimääräiseen erään 6 euron laskutuskulun. Aloitusmaksu pitää maksaa kuitenkin kokonaan ilmoittautumisen yhteydessä. Osamaksulla maksaminen sovitaan kurssin alkamisen jälkeen. Osamaksut tulee maksaa saman kurssikauden aikana.  

Ohjeet ilmoittautumiseen liikuntaeduilla maksaessa:
Voit maksaa myös liikuntaeduilla SMARTUM, EPASSI ja EDENRED.

  • Jos haluat maksaa liikuntaeduilla, katso ensin onko kurssin paikkoja vielä jäljellä alla olevista ilmoittautumislinkeistä.
  • Laita sen jälkeen meille sähköposti osoitteeseen asiakaspalvelu@joogastudio.fi, jossa ilmoitat mille kurssille haluat ilmoittautua ja millä liikuntaedulla haluat maksaa ilmoittautumisen. Varmistamme, että sinulle on paikka ja varaamme sen.
  • Saat sähköpostin jossa ilmoitamme, että olemme varanneet sinulle paikan ja saat  samalla ohjeet maksamiseen. 

    Ilmoittautuminen
    Ilmoittaudu maksamalla ennakkomaksu Joogastudio Oulun verkkokaupassa.
    Suosittelemme ilmoittautumaan heti, jotta varmistat paikkasi tällä suositulla kurssilla.

    Ilmoittaudu tästä nyt mukaan RYHMÄ 1 keskiviikkoisin klo 17.00-18.15 (TÄYNNÄ)
    Ilmoittaudu tästä nyt mukaan RYHMÄ 2 keskiviikkoisin klo 18.30-19.45 (TÄYNNÄ)

    Kysyttävää?
    Soita, lähetä whatsapp-viesti tai sähköpostia. Matti Pääaho, matti  (at) joogastudio.fi tai 0445555878.
    Liity myös Joogastudio Oulun tapahtumien ja ilmoitusten  whatsapp-ryhmää

  • Varaus- ja peruutusehdot: Kursseihin ei sovelleta kuluttajansuojalain etämyyntisäädöksiä. Ilmoittautuminen sitoo kurssimaksuun seuraavin ehdoin:

    Varausmaksua ei palauteta tai hyvitetä, jos osallistuja peruu ilmoittautumisen aiemmin tai viimeistään 14 päivää ennen kurssin alkamista (viimeistään 7.8.2024). Jos osallistumisen peruminen on myöhemmin kuin 14 päivää ennen tai viimeistään kurssin alkamispäivän jälkeisenä päivänä (8.8.-22.8.2024) on ilmoittautuja velvollinen maksamaan puolet koko kurssimaksusta (yhteensä 117€ varausmaksu huomioiden). Viimeisen peruutuspäivän 22.8.2024 jälkeen osallistuja on velvollinen maksamaan kurssimaksun kokonaan vaikka hän peruisi osallistumisensa mistä tahansa syystä. 

    Maksamalla varaus/ennakkomaksun ja ilmoittautumalla kurssille osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä ehtoja. Joogastudio Oulu pidättää oikeuden peruuttaa kurssin ennen alkamisajankohtaa. Mikäli kurssi perutaan, Joogastudio Oulu ottaa välittömästi yhteyttä osallistujiin palauttaa maksetut osallistumismaksut kokonaan. Joogastudio Oulu pidättää oikeuden myös keskeyttää kurssin force major syistä. Force major syynä voi olla yllättävä ja odottamaton este kuten toimitiloihin kohdistuma haitta tai pandemian aiheuttama haitoista (viranomaismääräykset ja suositukset, sairastuminen, karanteeni ja muut pandemian aiheuttamat poikkeukselliset esteet). Kurssin keskeytyessä Joogastudio Oulu tiedottaa osallistujille asiasta ja ilmoittaa jatkotoimenpiteistä. Kurssin keskeytyessä kurssin jatko siirtyy myöhemmin ilmoitettavaan ajankohtaan 12 kuukauden sisällä tai Joogastudio Oulu pyrkii jatkamaan opetusta vaihtoehtoisin keinoin mahdollisimman pian. Kurssin keskeytyessä force major tai pandemian syistä, Joogastudio Oulu ei ole korvausvelvollinen kurssimaksuista vaan opetus toteutetaan myöhäisempänä ajankohtana tai tavalla, joka sopii force major tilanteeseen kuten pelkästään live-nettijoogana pandemian aiheuttaessa keskeytymisen.  

    Lisää palautteita kurssille osallistujilta

    “Pelkästään tämän kevään aikana olen saanut enemmän tuloksia omaan liikkuvuuteeni kuin koskaan aikaisemmin, tämä tietenkin tuntuu ja näkyy.”

    ”Itselle on tullut yllätyksenä, kuinka suuri apu tästä on ollut polven nivelrikkoon. Polvi ei ole ollut näin hyvässä kunnossa sen jälkeen kun nivelrikko todettiin… aika yllättävää. Ehdottomasti jatkan joogaamista nyt kurssin jälkeen.”

    ”Olen ollut todella tyytyväinen joogakurssiin, mukaan lähtemistä ei ole tarvinnut katua. Olen jo muutaman vuoden haaveillut joogan aloittamisesta, mutta aina siirtänyt sitä. Jostain netin syövereistä on tullut joogasta kuva, että se on kamalan vakavaa jne. Tämä ei ollut yhtään sellaista. On ollut hyvä, että on saanut aloittaa rauhallisesti ja kaikki asanat on käyty alusta asti perusteellisesti läpi. Pelkkä viikonloppu-kurssi olisi ainakin itselle ollut ihan liian lyhyt. Hengitysharjoitukset on myös tulleet tarpeeseen, niissä oppii rauhoittumaan.”

    ”Alaselkäni oli oireillut jo useamman vuoden, ja koska työni sairaanhoitajana on fyysisesti hyvin kuormittavaa alkoi huolestuttaa, että selkäni ja muu kroppani sanoo pian sopimuksen irti. Olin kuullut kuinka moni oli saanut joogasta apua selkäongelmiin. Itseäni kiinnosti myös joogan henkinen puoli, sillä työni psyykkinen kuormittavuus kasvoi jatkuvasti. Useampi työkaveri poltti itsensä loppuun ja halusin itse välttää tätä kohtaloa. Ja lukemani ja kuulemani perusteella ajattelin, että joogasta olisi myös tässä apua. Itsellä oli kuitenkin iso kynnys lähteä suoraan viikkotunneille, koska mitään pohjaa ei ollut ja olin kankea kuin rautakanki. Sitten ihan sattumalta löysin tämän kurssin. Hetkeäkään miettimättä ilmoittauduin ja tätä päätöstä en ole katunut kertaakaan. Kurssi vastasi odotuksiani ja jopa ylitti ne. En olisi koskaan uskonut, että huomaan niin suurta edistystä näinkin lyhyessä ajassa. Pidin siitä, että asanat rakennettiin huolellisesti ja sai erilaisia variaatioita jos oma kroppa ei johonkin pystynyt. Hengitysharjoitukset olivat kanssa mukavia ja niistä on ollut iloa töissä jaksamisessa. Oli myös mukavaa että kurssi eteni sopivasti pikkuhiljaa haasteellisempiin juttuihin ja sai usein kokea onnistumisen riemua ja huomata edistystään.”

    "Vuosien aikana olen nähnyt ja kokenut monen monta joogaopettajaa, mutta Matti on heittämällä ylivoimainen. Hieno tapa ohjata ja mennään myös joogafilosofiaan ja teoria-asioihin niin että jooga ei todellakaan ole jumppaa niinkuin joillekin opettajille. Jään kaipaamaan jatkokurssia, mutta ehkäpä sitten joskus…"

    "Matin tapa opettaa on mainio: ymmärrys siitä, miten varpaan asento x vaikuttaa lonkan asentoon y tms on minusta oleellista. Vaikka ei itse heti osaisikaan asentoa, tietää miksi asennon ”puhtauteen” kannattaa pyrkiä. Plus sen huomioiminen, että motiivit joogaan on jokaisella erit, eikä tällöinen tule oloa, että on itse väärässä paikassa."

    ”Olen käynyt säännöllisen epäsäännöllisesti joogassa jo vuosia siellä sun täällä ja monenlaisella tunnilla. Mutta näissä on oikeastaan aina toistunut sama (kuten yleensä ryhmäliikuntatunneilla), että ohjataan asanasta toiseen kertomatta/ohjaamatta tarkemmin mitä teet oikein ja mitä väärin. Tästä syystä halusin tulla kurssille ja aloittaa ihan alusta oppimaan perusasiat kunnolla, ja näin on kyllä käynyt. Pelkästään tämän kevään aikana olen saanut enemmän tuloksia omaan liikkuvuuteeni kuin koskaan aikaisemmin, tämä tietenkin tuntuu ja näkyy mm. muissa harrastuksissa.”

    ”Erittäin asiantuntevaa ja yksilöllistä opetusta. Ilmapiiri rento. Suosittelen lämpimästi. Elämäni ehkä paras päätös on aloittaa jooga."